ثبت نام / ورود
مقالات برندها تماس با ما درباره ما

چسبهای ساختمانی و صنعتی

یکی از جمله لوازم و تجهیزاتی که در صنایع بسیار گسترده ای کاربرد دارد، چسب است. همانطور که شاید شما هم بدانید وظیفه این مواد، چسباندن قطعات و اشیا مختلف به یکدیگر است. برای اینکه بتوانید به صورت دقیق از چسب استفاده کنید، لازم است بدانید که انواع آن چیست و هر کدام از آن ها چه کاربردی دارند. تنوع بسیار بالای این مواد باعث شده است تا قیمت آن ها نیز بسیار گسترده شود. ما در ادامه به صورت کامل در خصوص انواع، قیمت و خرید چسب بیشتر صحبت می کنیم.
 

تجهیزات ساخت و ساز چیست؟

به تمامی مواد و مصالحی که در یک پروژه ساخت و ساز مورد استفاده قرار می گیرند، تجهیزات ساخت و ساز گفته می شود. این تجهیزات دارای طیف وسیعی بوده که هر کدام از آن ها وظایف خاص خودشان را به عهده دارند. یکی از اصلی ترین مراحل در پیشبرد ساخت و ساز، انتخاب و خرید تجهیزات ساخت و ساز است. بدون شک نبود هر کدام از تجهیزات ساخت و ساز می تواند باعث بروز اختلال در مسیر تولید شود. هر کدام از تجهیزات مورد استفاده در صنعت ساخت و ساز، دارای وظایف مشخص و از پیش تعیین شده ای هستند. کار با هر کدام از این تجهیزات نیازمند آشنایی و آموزش های مخصوص و منحصر به فرد است تا علاوه بر استفاده صحیح، از بروز حادثه نیز جلوگیری صورت بگیرد. ما در ادامه به صورت کامل در خصوص تجهیزات مهم و اصلی مورد استفاده در ساخت و ساز بیشتر صحبت می کنیم.
 

چسب چیست؟

چسب را می توان ماده ای دانست که قابلیت چسبندگی دارد. از این رو می توان از آن برای متصل کردن و چسباندن قطعات و اشیا به یکدیگر استفاده کرد. به صورت کلی این مواد در حالت مایع به بازار عرضه شده و همچنان که در معرض هوا قرار می گیرند، به شکل جامد تغییر شکل پیدا می کنند. دلیل این امر نیز پیوندها و واکنش های شیمیایی است که در مواد و ساختار آن ها به وجود می آید.
اینکه قدرت چسب برای متصل کردن لوازم به یکدیگر چقدر است، کاملا به پیوندهای مولکولی آن بستگی خواهد داشت. امروزه از چنین موادی می توان در طیف وسیعی از صنایع استفاده کرد. بسته به اینکه قدرت چسبندگی این لوازم چقدر باشد، کاربرد آن ها نیز متفاوت خواهد بود. البته که این قدرت به نوع موادی که قصد چسباندن آن ها به یکدیگر را دارید نیز بستگی خواهد داشت.
 

انواع چسب

پیش از این که دست به خرید این محصولات بزنید، لازم است تا با انواع این مواد آشنا شوید. چسب ها بسته به قدرت، کاربرد و کارایی در دسته بندی های مختلفی قرار می گیرند. ما در ادامه قصد داریم تا برخی از مهمترین انواع آن ها را به شما معرفی کنیم:
چسب ساختمانی
یکی از مهمترین انواع این مواد، چسب ساختمانی است. همانطور که از نام آن هم پیدا است از این ماده در صنعت ساختمان سازی به وفور استفاده می کند. به همین دلیل خرید چسب ساختمانی نیز رونق بسیار زیادی گرفته است. با خرید چسب ساختمانی می توانید مصالح مختلف را به یکدیگر متصل کنید، مقاومت آن ها را افزایش دهید و یا از آن برای ترمیم و تعمیر نیز استفاده کنید. از مهمترین چسب های ساختمانی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- پلیمری: این مدل از چسب ساختمانی قدرت و چسبندگی بسیار بالایی داشته و می توان از آن برای چسباندن سرامیک به دیواره ها، کف سازی، آماده سازی و ... استفاده کرد.
- اکریلیک: این مواد زمانی که در برابر حرارت قرار می گیرند، قابلیت روان شدگی پیدا می کنند. از آن جایی که چسبندگی آن ها زیاد است می توانند در پروژه های ساختمان سازی مورد استفاده واقع شوند.
- رزین: این مواد به صورت پودر، اسپری، امولسیون و مایع ساخته می شوند. از آن ها می توان برای متصل کردن چوب، شیشه، سرامیک و فلز استفاده کرد.
- اپوکسی: اپوکسی می تواند در برابر حرارت، محیط های شیمیایی و فشار مقاومت خوبی از خود نشان دهد. به همین دلیل از آن برای متصل کردن ورق های مختلف، سنگ، سرامیک، کاشی، چوب و ... استفاده می کنند.
چسب صنعتی
نوع دیگری از چسب های موجود در بازار، در صنایع و کارخانه های مختلف کاربرد دارند. چسب صنعتی در مقایسه با سایر مدل های دیگر در بازار دارای ویژگی های منحصر به فردی است. از جمله این ویژگی ها می توان به مقاومت بسیار بالا، چسبندگی قدرتمند و تحمل فشار بالا اشاره کرد. از چسب صنعتی در کنار چسباندن می توان به عنوان درزگیر و یا محافظ در برابر اکسیداسیون استفاده کرد. از مهمترین چسب صنعتی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- اپوکسیدی: یکی از بهترین چسب های صنعتی موجود در بازار، نوع اپوکسیدی آن است. از این مواد برای متصل کردن چوب، فلزات، شیشه، بتن، سرامیک و پلاستیک استفاده می شود.
- سیلیکونی: این مدل از چسب دارای مقاومت شیمیایی و محیطی بالایی بوده و بیشتر به عنوان محافظ مورد استفاده قرار می گیرد.
- پلی سولفاید: این مدل از چسب در صنایع مختلف به عنوان درزگیر شناخته می شود.
- تراکمی فرمالدئید: این مدل از چسب صنعتی بیشتر برای کار با چوب در محیط های صنعتی کاربرد دارد.
چسب خانگی
چسب خانگی نیز از جمله چسب های بسیار کاربردی است. همانطور که از نام چسب خانگی نیز پیدا است، از این مواد بیشتر برای مصارف خانگی استفاده می شود. از این رو در مقایسه با نوع ساختمانی و صنعتی، قدرت چسبندگی پایین تری دارند. از مهمترین انواع چسب خانگی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- همه کاره: این چسب برای متصل کردن و چسباندن طیف وسیعی از لوازم کاربرد دارد. البته نباید از آن برای چسباندن فوم استفاده کرد.
- حرارتی: چسب حرارتی یا تفنگی نوع دیگری از چسب خانگی است که برای چسباندن انواع پلاستیک گزینه ای مناسب است. 
- قطره ای: برای چسباندن قطعه های شیشه و یا لوازم بسیار ریز، می توان آن استفاده کرد.
- یک، دو، سه: سرعت چسبندگی این مدل بسیار بالا بوده و از دو بخش چسب و اسپری تشکیل شده است.
 

خرید چسب

اگر شما هم قصد خرید این محصولات را دارید، باید در ابتدا در خصوص آنها اطلاعاتی بدست بیاورید. اول از همه بدانید که از این ماده برای چسباندن چه موادی می توان استفاده کرد. برای مثال در زمان خرید چسب ساختمانی باید بدانید که برخی از آن ها صرفا برای چسباندن چوب و یا صرفا برای چسباندن فلز به یکدیگر مورد استفاده قرار می گیرند. همچنین باید بدانید که هدفتان از خرید چیست. باید پیش از خرید چسب ساختمانی بدانید که می خواهید از آن برای تعمیر یا ترمیم استفاده کنید، یا قصدتان درزگیری و آب بندی است. در نهایت نیز در هنگام خرید چسب ساختمانی و یا صنعتی، به قیمت آن توجه کنید.
 

قیمت چسب

یکی از مهمترین فاکتورها در زمان خرید، توجه به قیمت این محصولات است. با توجه به این که این مواد دارای تنوع محصولی بالایی هستند، طبیعی خواهد بود که قیمت گسترده ای نیز داشته باشند. یکی از مهمترین فاکتورها در قیمت چسب، همین تنوع محصولی آن ها است. بسته به اینکه این مواد از چه نوعی هستند، قیمت آن هم می تواند متفاوت باشد. برای مثال قیمت چسب ساختمانی با قیمت چسب صنعتی بسیار متفاوت است. از دیگر موارد مهم تاثیرگذار بر قیمت می توان به نوع بسته بندی، برند تولید کننده، نوسانات بازار ارز، شرکت ارائه کننده و ... اشاره کرد.

 

تا
تومان
از
تومان
  • مشاهده بر اساس :