ثبت نام / ورود
مقالات برندها تماس با ما درباره ما

لوله و اتصالات گالوانیزه

یکی از بخش های مهم در هر صنعتی، بخش تاسیسات است. لوله و اتصالاتی که در این بخش مورد استفاده قرار می گیرند، باید ویژگی ها و مشخصات به خصوصی داشته باشند تا وظایف خود را به خوبی انجام دهند. یکی از بهترین نوع لوله و اتصالات موجود، لوله و اتصالات گالوانیزه است. لوله و اتصالات گالوانیزه به دلیل مقاومت بسیار مناسب خود، در صنایع مختلف کاربرد دارند. تنوع محصولی این لوله و اتصالات موجب شده تا قیمت لوله و اتصالات گالوانیزه نیز بسیار گسترده شود. ما در ادامه قصد داریم تا به صورت کامل در خصوص خرید لوله و اتصالات گالوانیزه، قیمت و انواع آنها صحبت کنیم.
 

تاسیسات آب چیست؟

به منظور قابل سکونت ساختن ساختمان های مختلف، نیاز است تا تاسیسات گوناگونی در آن ها احداث شود. یکی از مهمترین این تاسیسات، تاسیسات آب است. منظور از تاسیسات آب تمامی سیستم های لوله کشی است که وظیفه انتقال آب به درون ساختمان و یا خارج از آن را به عهده دارند. تاسیسات آب، در واقع همان تاسیسات لوله کشی آب است. این تاسیسات خود از بخش های مختلفی تقسیم شده که نیاز به بازرسی و بازدیدهای دوره ای خواهند داشت. به صورت کلی، هدف اصلی این تاسیسات، بهداشتی کردن فضای ساختمان و فراهم آوردن امکانات مختلف بهداشتی و رفاهی برای ساکنین آن است. از یک مسواک زدن ساده تا شستشوی ظروف و خنک سازی محیط، همگی به تاسیسات لوله کشی آب بستگی خواهد داشت. اما آن چه که در خصوص این تاسیسات اهمیت دارد، نگهداری از آن ها است. از آن جایی که لوله های انتقال آب در معرض تهدیدهای خارجی مختلف قرار دارند، لازم است تا به خوبی محافظت شده و به صورت دوره ای از آن ها بازدید کرد. بدین صورت می توان طول عمر آن ها را افزایش داده و از بروز مشکل در تاسیسات آب جلوگیری کرد.
 

لوله و اتصالات گالوانیزه چیست؟

از جمله کاربردی ترین لوله و اتصالات موجود در صنعت، لوله و اتصالات گالوانیزه است. لوله های فولادی و آهنی به دلیل آن که مقاومت مناسبی در برابر رطوبت ندارند، کاربرد کمتری در صنایع پیدا کرده اند. از این رو متخصصان از نسل جدیدی از لوله ها و اتصالات با نام لوله و اتصالات گالوانیزه رونمایی کرده اند. لوله و اتصالات گالوانیزه، از جنس فولاد بوده و یک لایه محافظ از طریق فرایند گالوانیزاسیون روی آنها شکل گرفته است. بدین صورت مقاومت لوله و اتصالات گالوانیزه به شدت افزایش پیدا کرده و طول عمر آن ها نیز بیشتر شده است. برای تولید لوله گالوانیزه و اتصالات لوله گالوانیزه، آن ها را در یک استخری که از فلز مذاب تشکیل شده است، فرو می برند. سپس آن ها را با کمک فرایندهای مختلف، سرد می کنند. بدین صورت روکش محافظ به خوبی روی لوله و اتصالات گالوانیزه قرار خواهد گرفت. نکته مهمی که در مسیر ساخت لوله و اتصالات گالوانیزه وجود دارد، این است که نباید مواد گالوانیزه هیچ گونه ناخالصی داشته باشند. اگر ناخالصی در این مواد پیدا شود، باعث می شود تا طول عمر لوله و اتصالات لوله گالوانیزه کاهش پیدا کند.
 

انواع لوله و اتصالات گالوانیزه

در صورتی که شما هم برای خرید لوله و اتصالات گالوانیزه اقدام کرده باشید، متوجه تنوع محصولی بسیار زیاد آن ها شده اید. اگر قصد تهیه لوله و اتصالات گالوانیزه را دارید، پیشنهاد می کنیم که پیش از هرگونه اقدامی با انواع لوله و انواع اتصالات گالوانیزه شوید. ما برای آشنایی هرچه بیشتر شما در ادامه لوله و اتصالات لوله گالوانیزه را به شما معرفی خواهیم کرد:
انواع لوله گالوانیزه:
- لوله گالوانیزه سبک: امکان تحمل فشارهای متوسط رو به پایین را دارد.
- لوله گالوانیزه سنگین: این مدل از لوله های گالوانیزه می توانند فشارهای بالایی را تحمل کرده و در سیستم های موتورخانه استفاده شوند.
- لوله گالوانیزه گلخانه ای: از این لوله های سیاه گالوانیزه می توان در گلخانه ها و یا واحدهای صنعتی استفاده کرد.
- لوله گالوانیزه آب: این لوله های گالوانیزه طبق روش نورد گرم تولید شده و می توان از آن برای انتقال آب استفاده کرد.
- لوله گالوانیزه چاه آب: از آن جایی که قیمت این مدل از لوله های گالوانیزه مناسب تر است، از آن در صنایع بیشتر استفاده می کنند. این لوله ها در برابر زنگ زدگی، پوسیدگی و خوردگی مقاومت بالایی دارند.
- لوله گالوانیزه درزدار: این مدل از لوله های گالوانیزه دارای قیمت مناسب و وزن سبکی بوده که برای ساخت آن ها از یک ورق فولادی استفاده شده است.
- لوله گالوانیزه برق: از این مدل از لوله های گالوانیزه به عنوان روکش و پوشش برای سیم های برق استفاده می شود. 
انواع اتصالات گالوانیزه
- اتصالات جوشی: به کمک این اتصالات لوله گالوانیزه می توان لوله های پایپینگ را به یکدیگر متصل کرد.
- اتصالات دنده ای: این اتصالات گالوانیزه دارای دنده هایی بوده که قابلیت اتصال را بهبود می بخشد.
- اتصالات فلنج دار: این مدل از اتصالات لوله گالوانیزه به صورت دنده ای یا جوشی بوده و برای استفاده از آن ها می توان از پیچ و مهره بهره برد.
- اتصالات زانویی: برای تغییر دادن مسیر و خطوط لوله از اتصالات زانویی گالوانیزه استفاده می شود.
- اتصالات درپوش: برای مسدود کردن مسیر لوله کشی از اتصالات درپوش گالوانیزه استفاده می شود.
- اتصالات سه راهی: برای تولید یک انشعاب اضافه می توان از اتصالات سه راهی گالوانیزه استفاده کرد.
- اتصالات روپیچ و توپیچ: از این اتصالات برای متصل کردن یک لوله به یک اتصال و یا دو اتصال به یکدیگر استفاده می شود.
- اتصالات بوشن: برای وصل کردن دو لوله گالوانیزه از بوشن استفاده می شود.
- اتصالات گپ: برای مسدود کردن لوله ها از اتصالات گپ استفاده می شود.
- اتصالات چپقی: اگر قصد تغییر مسیر لوله را داشته باشید، می توان از اتصالات چپقی استفاده کرد.
- اتصالات چهارراهی: برای تولید انشعاب از اتصالات چهار راهی استفاده می شود.
 

خرید لوله و اتصالات گالوانیزه

اگر شما هم قصد دارید تا دست به خرید لوله و اتصالات گالوانیزه بزنید، نیاز است تا پیش از هرگونه اقدامی به نکات مهمی توجه داشته باشید. این نکات می تواند به شما در زمان تهیه لوله و اتصالات گالوانیزه، کمک فراوانی کرد. از مهمترین نکات در زمان خرید و تهیه لوله و اتصالات گالوانیزه می توان به موارد زیر اشاره کرد:
همواره از کیفیت لوله و اتصالات گالوانیزه اطمینان کسب کنید.
لوله و اتصالات گالوانیزه خود را از نمایندگی های معتبر خریداری کنید.
پیش از تهیه این تجهیزات با موارد مصرف آن ها آشنا شوید.
حتما در خصوص برند تولید کننده لوله و اتصالات اطلاع کسب کنید.
 

قیمت لوله و اتصالات گالوانیزه

فاکتور مهمی که در خرید لوله و اتصالات گالوانیزه وجود دارد، قیمت لوله و اتصالات گالوانیزه است. قیمت لوله و اتصالات گالوانیزه بسته به فاکتورهای بسیار مهمی تغییر پیدا خواهد کرد. از مهمترین این فاکتورها می توان به نوع لوله و اتصالات گالوانیزه اشاره کرد. بسته به اینکه نوع لوله و اتصالات گالوانیزه چیست، طبیعی خواهد بود که قیمت آن ها نیز دچار تغییر شود. یکی دیگر از فاکتورهای مهم در تعیین قیمت لوله و اتصالات گالوانیزه، برند تولید کننده لوله و اتصالات گالوانیزه است.
هرچه برند سازنده لوله و اتصالات گالوانیزه معتبرتر و شناخته شده تر باشد، کیفیت لوله و اتصالات گالوانیزه نیز بیشتر خواهد شد. همین امر می تواند باعث افزایش قیمت این تجهیزات شود. البته در این میان نباید از تاثیر سایز و اندازه، روش تولید، نحوه بسته بندی، میزان عرضه و تقاضا، نوسانات بازار ارز، فروشگاه ارائه دهنده و ... نیز غافل شد.
 

تا
تومان
از
تومان
  • مشاهده بر اساس :