ثبت نام / ورود
مقالات برندها تماس با ما درباره ما

دربهای اتوماتیک

درب ها نقش بسیار مهمی را در ساختمان ها ایفا می کنند. این تجهیزات نه تنها می توانند باعث هرچه زیباتر شدن دکوراسیون منزل شوند، بلکه می توانند ایمنی و امنیت را افزایش دهند. درب اتوماتیک یکی از انواع درب هایی است که به وفور در ساختمان های مسکونی، تجاری و اداری به کار گرفته می شود. این درب ها به گونه ای طراحی شده اند که بدون نیاز به اعمال فشار دست، باز و بسته می شوند. ما در ادامه قصد داریم تا به صورت کامل در خصوص درب اتوماتیک، انواع و خرید آن ها صحبت کنیم.
 

تاسیسات الکتریکی چیست؟

به زبان ساده، منظور از تاسیسات الکتریکی، طراحی و پیاده سازی سیستم های سیم کشی در ساختمان های مسکونی، تجاری، اداری و صنعتی است. وجود چنین تاسیساتی به قدری حیاتی بوده که امکان ادامه زندگی بدون آن تقریبا غیر ممکن است. به صورت کلی بخش قابل توجهی از لوازم و تجهیزاتی که در منازل و یا بخش های مختلف زندگی مورد استفاده قرار می گیرند، نیاز به انرژی الکتریکی دارند. از این رو نیاز است تا تاسیسات الکتریکی در ساختمان ها، به بهترین شکل ممکن انجام شود. از سوی دیگر، به دلیل حساسیت ها و خطراتی که یک طراحی اشتباه و بد می تواند به وجود بیاورد، بهتر است پیاده سازی تاسیسات برق ساختمان به عهده افرادی باشد که در این زمینه توانایی و تخصص کافی را دارند. تاسیسات الکتریکی را می توان از جمله زیرمجموعه های تاسیسات صنعتی ساختمان ها دانست. به کمک تاسیسات الکتریکی است که می توان برق، گرما و انرژی لازم برای ادامه حیات را به ساختمان ها منتقل کرد. مهندسین برق وظیفه طراحی چنین تاسیساتی را به عهده دارند.
 

درب اتوماتیک چیست؟

منظور از درب اتوماتیک یا درب برقی، درب هایی است که برای باز و بسته شدن دیگر نیازی به اعمال فشار دست ندارند. به عبارت دیگر این درب ها به خودی خود باز و بسته شده و کار را برای عبور و مرور افراد ساده تر می کنند. این مدل از درب ها دارای حسگر و یا ریموت کنترل بوده که فرایند باز و بسته شدن را به عهده می گیرند. درب های برقی که دارای ریموت هستند، برای باز و بسته شدن نیازمند فشار دادن کلیدهای مخصوص روی ریموت هستند. اما آن دسته از درب های اتوماتیکی که دارای حسگر هستند، برای باز و بسته شدن به هیچ چیزی نیاز ندارند. کافی است تا فرد روبروی آن ها قرار گرفته تا حسگرهای آن ها فعال شوند. از انواع حسگر موجود در درب اتوماتیک که باعث باز و بسته شدن آن می شود، می توان به حسگرهای وزن، حرکت، صدا و یا نور اشاره کرد. هر زمان که یکی از این حسگرها فعال شود، سیگنالی از سوی سنسور به مرکز کنترل فرستاده می شود. حال این مرکز دستور به حرکت درآمدن تسمه و قرقره ها را برای باز و بسته شدن درب ها ارسال می کند.
 

انواع درب اتوماتیک

درب های اتوماتیک خود به انواع مختلفی تقسیم می شوند. این تقسیم بندی را می توان از لحاظ های مختلفی اعمال کرد. برای مثال، انواع درب اتوماتیک بسته به نحوه عملکرد آن ها به شرح زیر خواهد بود:
درب اتوماتیک الکترومکانیکی
در ساخت این درب های اتوماتیک از چرخ دنده و گیربکس استفاده شده است. درون آنها یک عدد موتور برقی قرار گرفته است که می تواند فرایند باز و بسته شدن درب را به عهده بگیرد.
درب اتوماتیک پنوماتیکی
درب های اتوماتیک پنوماتیکی از سیستم فشار گاز و یا باد استفاده می کنند. اما به دلیل نیاز به سرویس ماهیانه و سروصدای زیادی که به همراه داشتند، رفته رفته منسوخ شدند.
درب اتوماتیک هیدرولیکی
درب های اتوماتیک هیدرولیکی نوع دیگری از درب های اتوماتیک هستند که به کمک فشار روغن و مایعات کار می کند. این مدل درب برقی بسیار مناسب درب های سنگین و بزرگ است؛ زیرا نیروی تولید شده برای باز و بسته کردن زیاد بوده و قادر به جابجایی درب های سنگین است. از سوی دیگر درب برقی هیدرولیکی حداقل استهلاک ممکن را به همراه خواهد داشت. از این رو می توان از آن ها برای محل های پررفت و آمد که در طول روز نیاز به باز و بسته شدن درب به دفعات زیاد وجود دارد، استفاده کرد.
 
البته که درب های اتوماتیک را می توان از لحاظ کاربرد نیز به یکی از درب های اتوماتیک زیر تقسیم کرد:
درب اتوماتیک شیشه ای
یکی از زیباترین نوع درب های اتوماتیکی بوده که می توان از آن در محیط های شلوغ استفاده کرد. این مدل از درب ها قادر هستند تا نمایی بسیار زیبا به ساختمان ها و مجتمع های مسکونی، اداری و تجاری ببخشند. خود درب اتوماتیک شیشه ای نیز به انواع مختلفی تقسیم می شود که از مهمترین آن ها می توان به درب برقی شیشه ای تلسکوپی، اسلایدینگ، گردان و ... اشاره کرد.
درب اتوماتیک پارکینگی
یکی از درب های اتوماتیک بسیار پرمصرف، درب اتوماتیک پارکینگی است. از آن می توان در هر نوع ساختمانی استفاده کرد. البته بیشتر درب های برقی پارکینگی از نوع درب های ریموت دار هستند.
درب اتوماتیک کرکره ای
از این مدل می توان در فروشگاه ها و مراکز تجاری به وفور استفاده کرد. درب اتوماتیک کرکره ای قابلیت تولید و ارائه در هر سایز و ابعادی را که مشتری داشته باشد، دارد. 
درب اتوماتیک سکشنال
یکی از درب های اتوماتیک مدرن و جذاب، درب های سکشنال است. از این درب ها می توان در محیط هایی که فضای کمی در اختیار دارند، استفاده کرد.
 

خرید درب اتوماتیک

اگر شما هم جزو افرادی هستید که می خواهید دست به خرید درب اتوماتیک بزنید، بهتر است نکاتی را پیش از خرید مدنظر قرار دهید. این نکات عبارت خواهند بود از:
بدانید که در طول روز چه حجم از افرادی از درب های اتوماتیک استفاده می کنند. بسته به میزان رفت و آمد، درب اتوماتیک مناسب را خریداری کنید.
بهتر است از درب های برقی استفاده کنید که در آن ها از جک های 24 ولت استفاده شده است تا در صورت قطع شدن برق، این درب ها به کار خود ادامه دهند.
برای آن که پیش از بسته شدن درب از صدای کوبش آن جلوگیری کنید، از جک های برقی استفاده کنید که ترمز و یا دور آهسته دارند.
در زمان خرید درب اتوماتیک توجه کنید که امنیت درب برای شما اهمیت بیشتری دارد یا شکل ظاهری آن.
 

قیمت درب اتوماتیک

قیمت یکی از اصلی ترین نکات در زمان خرید درب اتوماتیک است. از آن جایی که فاکتورهای زیادی بر قیمت درب اتوماتیک تاثیرگذار است، لازم است تا پیش از خرید درب اتوماتیک با این فاکتورها آشنا شوید. برخی از مهمترین آن ها عبارت خواهند بود از:
جنس درب
بسته به این که جنس درب برقی مورد نظر شما از چه جنسی باشد، قیمت آن هم متفاوت خواهد بود.
نوع درب
همانطور که مشاهده کردید، درب های برقی دارای انواع گسترده ای هستند. بسته به نوع درب اتوماتیک، قیمت آن هم تغییر خواهد کرد.
کیفیت درب
هر چه کیفیت محصولات و تجهیزات به کار رفته در درب های برقی بهتر باشد، طبیعی خواهد بود که قیمت درب نیز افزایش پیدا خواهد کرد.
سایز و ابعاد
بسته به این که درب اتوماتیک خود را در چه سایز و ابعادی سفارش دهید، قیمت آن هم دستخوش تغییر می شود. هر چه سایز بیشتر شود، به معنی نیاز به مواد و متریال بیشتر بوده و در نتیجه قیمت نیز افزایش خواهد داشت.
نوع برند سازنده
بسته به اینکه برند تولید کننده داخلی باشد یا خارجی، قیمت نیز متفاوت خواهد بود. حتی کشور خارجی تولید کننده این محصولات نیز می تواند بر قیمت آن موثر باشد.

تا
تومان
از
تومان
  • مشاهده بر اساس :